Сватбен грим – Варна

СВАТБЕН ГРИМ ВАРНА

Сватбеният грим има своите специфики – това е един от най-запомнящите се дни в живота и всяка булка иска той да е перфектен, а грима е едно от най-забележимите неща, наред с роклята и прическата. Сватбеният грим трябва да бъде перфектен, но и дълготраен.

Добре направен той трябва да издържи до сутринта, без значение от емоциите, танците и преживяванията. Сватбеният грим във Варна е дори по-голямо предизвикателство, заради влажният въздух, ето защо използването на най-добрите продукти е задължително. Освен това да не забравяме, че всички прожектори и камери ще са насочени към булката. 

Как да изберем гримьор за булчински грим във Варна?

Всеки гримьор си има собствен стил. Най-важното е стила да Ви допада. След това опита е от ключово значение, защото в такъв динамичен ден, като сватбения, изникват много непредвидени ситуации. Професионалният гримьор ще може да реагира бързо и ефективно, за да сте спокойни и перфектно изглеждащи.

Не на последно място – след като се спрете на даден гримьор за сватбата си е добре да запазите час достатъчно рано. Обикновенно повечето сватби са през уикенда и има опасност Вашият гримьор да бъде зает. 

КОНТАКТИ ЗА ЗАПИТВАНИЯ

Препоръчвам Ви да направим пробен грим за да се видите предварително с избрания грим и визия за сватбата.