Хелоуин идеи за грим – Варна. Грим от снимка или видео.

Грим за Хелоуин Варна

С наближаването на Хелоуин идва и времето да подготвим визия, костюм и грим за Хелоуин. Гримът разбира се е ключов за постигането на впечатляваща визия. 

 

Без значение, дали черпите идеи от снимка, видео или филм, постигането на почти всеки грим за Хелоуин е възможно. 

  • Зомби – Модата още не е отминала и тази година ще бъде готино да се маскирате като зомби. Гримът тук е от изключително значение за успешна визия. Цвета на лицето трябва да се промени, както и да се направят специални ефекти на кръв, рани и т.н.

  • Секски котка – това може би е класика и винаги ще е на мода. Секси котка. Гримът и тук е от изключително значение за постигането на успешна визия. Важно е да се използват качествени и дълготрайни гримове, защото не искате да останете без мустачки в среата на купона, нали?

  • Скелет – Отново класическа визия. Добре направеният грим на скелет може да бъде както страшен, така и секси, зависи от желанието Ви. Правилно направено контуриране, преливки и следване естествените форми на лицето гарантират завършена визия. Важно е използването на профсионални бои за Хелоуин, за да се постигне устойчив грим, който няма да се развали минути след като е завършен. 

.Вижте повече в Блога